Tuesday, May 29, 2007

Läskig semester

Skottarnas favoritdryck är inte destillerad, om nu någon eventuellt trodde det, utan portellos lite mer syntetiska kusin Iron Brew. Allra mest känd är den i inkarnationen Irn Bru från bryggeriet Barr och för denna har det nu gjorts en reklamfilm som fru och jag fnittrar förtjust åt varje gång den visas.
Gotvännen J påstår att det är gott att blanda Irn Bru med gin, men juryn är fortfarande ute på den tror jag. Själv tycker jag om att blanda julmust och tequila men denna min "mexican christmas" har aldrig riktigt appellerat på massorna... *snyftar stilla*



En kort förklarande not om det som händer i filmen: Blackpool är britternas riviera, beläget vid den nästintill tropiska irländska sjön. Dit far de i horder varje sommar för att leka på nöjesfältet på piren, spela på casinon, rida åsnor på stranden och fara upp i the blackpool tower. Vadandet på den långgrunda stranden föregås av ombyte i de traditionella badhytterna. Sedan följer binge drinking och rajraj natten lång, men där drar vi en barmhärtighetens slöja över det hela.

2 comments:

Visa Lisa said...

*ASGARV*

Anonymous said...

Alltså…

det är ju uppenbart att arga kidsen även de har blandat sin IRN-BRU med gin… redan innan de applicerade sin make-up