Monday, February 25, 2008

Helgpromenad laengs stranden - igen

Vill inte tjata men vi bor i en fin liten stad. Soendagens promenad paa stranden bjoed bland annat paa en familj som hade byggt ett sandslott foer att laera barnen om tidvattnet och nu stod och vaentade paa den lilla borgens undergaang. Efter att de hade gaatt paaskyndades densamma av en mastiff som inte bara en utan tvaa gaanger kissade paa fortifikationen och en sockerspeedad engelsk unge som hoppade paa den. Saa kan det gaa.
Vill ocksaa passa paa att skryta igen med hur laangt vaaren har kommit haer. Allt blommar, fraan koersbaerstraed till tulpaner, och jag fruktar att det kommer att vara utblommat lagom till att den verkliga vaermen kommer. Jag har till och med sett aarets foersta humla, och det aer lite oeverraskande saa haer i februari...

Aennu inget nytt om jobb men att vaenta sig att britter skall aaterkomma om ngt innan det gaatt minst tvaa veckor aer faafaengt. Vid gott mod.


Som ett litet Mont Saint Michel paa Ramsgate main beach


Parken i Vale Square blommar som hejsan

1 comments:

Anonymous said...

Men nu måste man ju veta…
jordbävning? kände ni den?
Visst, japaner och san franciscoborna fnyser ju åt 4,7 men för oss amatörer är det ju mer än ingen jordbävning alls.

vi vill se ett jordbävningsreferat. Allra helst med dramatiska undertoner, beskrivningar av rämnande dörrar till bombastisk musik och med en enkel och tillfredställande kärlekshistoria.