Monday, April 28, 2008

Weather is here, wish you were fine!

I loerdags morse hade vi ett par aerenden att goera och tyckte det var lika bra att ta tjuren vid hornen, saa vi satte klockan och kom ivaeg ut paa stan i hyfsad tid.
Det aangrade vi inte: solen stekte, faaglar kvittrade, katter solade sig och ngn kastade en plastpaase innehaallande resterna av en kebab oever vaara huvuden och ut paa gatan daa vi gick foerbi ett plank.
Sjaelva aerendena var snabbt avklarade, och sedan tog vi en laang promenad genom Ramsgate, tittade paa vart nya hem igen, och avslutade med att ta en thermos kaffe och vaar picknickfilt ner till stranden naermast westcliff. Daer hann vi med att doppa vaara foetter i det iskalla vattnet (ni vet saadaer kallt saa det goer lite ont att staa i det) och dricka varsin mun kaffe (ur min vattenflaska eftersom vi helt paapassligt hade gloemt muggar) och aeta varsitt pain aux chocolat innan vi somnade paa filten. Vi sov som barn till ljudet av vaagskvalp och vaknade med sveda i hyn paa en oevergiven strand. Allt som allt en haerlig dag som avslutades med solmosigt sunk framfoer tv. Bildbevis kommer.

Roednaesta haelsningar fraan sydkusten!

0 comments: