Tuesday, April 29, 2008

New Arrrtist on the hip-hop scene

Som om inte nerdcore vore underhaallande nog finns nu aeven piratrappande Captain Dan and the Scurvy Crew. Dessvaerre lyckas min browser inte streama mediafilerna foer provlyssning saa jag har inte en aning om hur de laater men ev hugade laesare kanske kan rapportera? Bilden laenkar.

Monday, April 28, 2008

Weather is here, wish you were fine!

I loerdags morse hade vi ett par aerenden att goera och tyckte det var lika bra att ta tjuren vid hornen, saa vi satte klockan och kom ivaeg ut paa stan i hyfsad tid.
Det aangrade vi inte: solen stekte, faaglar kvittrade, katter solade sig och ngn kastade en plastpaase innehaallande resterna av en kebab oever vaara huvuden och ut paa gatan daa vi gick foerbi ett plank.
Sjaelva aerendena var snabbt avklarade, och sedan tog vi en laang promenad genom Ramsgate, tittade paa vart nya hem igen, och avslutade med att ta en thermos kaffe och vaar picknickfilt ner till stranden naermast westcliff. Daer hann vi med att doppa vaara foetter i det iskalla vattnet (ni vet saadaer kallt saa det goer lite ont att staa i det) och dricka varsin mun kaffe (ur min vattenflaska eftersom vi helt paapassligt hade gloemt muggar) och aeta varsitt pain aux chocolat innan vi somnade paa filten. Vi sov som barn till ljudet av vaagskvalp och vaknade med sveda i hyn paa en oevergiven strand. Allt som allt en haerlig dag som avslutades med solmosigt sunk framfoer tv. Bildbevis kommer.

Roednaesta haelsningar fraan sydkusten!

Thursday, April 24, 2008

Fru + Thinkgeek = Baest


Se haer vad Fru snokade upp paa Thinkgeek! Maaste aegas.



Klicka paa bilden foer lank till butiken.

Wednesday, April 23, 2008

Holy cosplay, Batman!


Aer det bara jag som tycker att den peruanska polisens kravallutrustning ser mer aen lite SF ut? Klicka bilden foer artikeln.

Friday, April 18, 2008

Naetfyndat igen - smaasoet


Lip Dub - Flagpole Sitta by Harvey Danger from amandalynferri on Vimeo.

Wednesday, April 16, 2008

Farligt beroendeframkallande




Games at Miniclip.com - Canyon Defense
Canyon Defense

Build an ideal defense system and save the inhabitants.

Play this free game now!!

Monday, April 14, 2008

Man faar dra en graens...

Har tagit bort Suspect Paki fraan min laenklista. Paa sistone har det blivit vael mkt paranoida rants och lite foer lite sans och balans. Schade.

Friday, April 11, 2008

Den fånigaste reklamen i UK just nu

Thursday, April 10, 2008

Tips

Foer den som inte laeser Boegjaevlar vill jag iaf passa paa att tipsa om det haer inlaegget som innehaaller ett stycke klassisk svensk filmdialog. Man staar som foerstummad infoer detta skaadespeleri.

Alla som liksom jag upplever kreationismens frammarsch som skraemmande kanske kan finna detta ganska skoj.

Sedan har Pat Buchanan aennu en gaang alldeles gloemt bort att "The closed mouth attracts no foot".

Wednesday, April 09, 2008

BBCs aprilskaemt 1957

Rackarns

Den 27/5 spelar Ministry i London, ngn som har lust att goera mig saellskap?

Testar ny design, troett paa det gamla

Aaterkom gaerna med kommentarer. Hade hoppats paa en Aijadesign, men det kanske kommer vad det lider... *hint, hint*
Olyckligtvis foersvann mitt lilla band med "Nu aennu aeldre" och jag har inte lyckats faa koden att funka med sidans nya upplaegg men aer det foernyelse saa aer det.

Har faatt sitta och goera kurser paa vaart webutbildningsverktyg (aelskar inte ni ocksaa svenskans sammansatta ord?) och efter den fjaerde var jag saa uttraakad att jag hoell paa att krevera, saa daa boerjade jag fiddla med bloggen. Apropaa att fiddla har jag idag faatt min riktiga id-bricka och den har vad som maaste vara den saemstya bilden ngnsin paa mig. Jag ser verkligen ut som en efterlyst kiddyfiddler/uppsoekande koprofag/solhusfoersaeljare och nu undrar jag hur Fru skall ta det att vara gift med en saadan.

Annars skiner solen oever Kent och naer jag cyklade till jobbet idag protesterade visserligen min saetesmuskulatur ganska eftertryckligt men jag kom fram paa ungefaer en halvtimme vilket inte alls aer oaevet. Nu bara 216 minuters jobb till innan jag faar linka hem till Fru igen, hipp hurra. Tills dess sitter jag haer med kollegan Nigel och goer webkurser medan han arbetar paa riktigt. Saa bra kan man ha det.

Inte fullt saa unik som jag trodde heller

Saa laenge vi bodde i lilla skotska Gourock var jag faktiskt alldeles ensam paa blogger om denna min hemby, men nu sedan vi flyttat till sydostkusten faar jag traengas med kreti och pleti. Aesch.

Tuesday, April 08, 2008

Inte fullt saa intlektell fan som jag trodde



Alla som kaenner mig det minsta vet att jag i sjaelva verket har ett ganska stort - men proportionerligt - huvud och ytterst saellan hittar en hatt som passar.

Monday, April 07, 2008

We have such sights to show you

Har som ni vet boerjat jobba paa Pfizers support och trivs som hejsan. Alla mina arbetskamrater aer glada geeks som gillar roll-, figur- och dataspel och naer vi andra dagen paa jobbet hade en laang diskussion om vilken Star Warsfilm som egentligen var baest (jag aer som aeldst den ende som sett alla paa bio naer de kom) hoell jag paa att boerja graata av lycka. Saa haer skall man ha det.

Men det var inte det jag skulle prata om. Istaellet har vill jag foertaelja att jag idag faatt reda paa att en ide jag haft ett tag nu skall bli verklighet: det skall goeras en remake paa Hellraiser och Clive Barker skriver manus. Hipp hurra! Aentligen faar vi se Pinheads entre paa skraeckfilmsarenan utan de ostiga 80-talseffekterna.


Aer det inte bra naer andra taenker lika kreativt som man sjaelv? :)

WTF

Alltsaa jag gillar Orangina, helst blandad med haelften vatten foer att ta ner soetman lite, men vad vill de oss egentligen med den haer filmen...